2013. március 17., vasárnap

Szekszárd(2010.március)

Először is nagyon szép város,és rengeteg látnivaló van,és épületfotós szempontból pedig kiváló hely,mert nagyon sok olyan épület van,amit nagyon jó fotózni,és ráadásul még műemlék is.

A látnivalókat itt most nem sorolom fel,mert ahhoz két bejegyzés sem elég,tehát inkább leirom az érdekes sztorimat.

Ez a sztori az emberségről,és arról szól hogy igen! vannak még rendes emberek eme kis hazánkban.
Tehát történt az,hogy benéztünk egy boros pincébe-borvásárlás céljával;ez azért hihetetlen,nem?- de mivel a szigorú előirások miatt nem tudott akkor jelenleg "hivatalosan" kiszolgálni megkóstoltatta velem az idei borát.(nagyon finom!!!),és odadott 1 literrel ajándékba,csak azért hogy otthon legyen borom.

Tudom nem nagy sztori de engem meglepett,mert mostnanában nagyon sok helyen találkoztam olyan emberrel akik csak azért néztek rám furcsa szemmel,mert fotózom a városuk,falvuk épületeit,nevezetteségeit.(egyébként a borospince is le lett fotózva-engedéllyel persze-,és hagyományos fahordókat használ,ami szintén nagy ritkaság manapság,pedig sokkal jobb,mint ezek a modern pléh izék).

Tehát összegezve ez egy nagyon szép,barátságos kis város,aki szép helyen szeretne lenni,és nem akarja ezt túl drágán megvalósítani,nekik ajánlom Szekszárd híres városát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése